Welkom bij Lunchroom  de Broodjesbar in Almere Poort

 

 Beste Klanten

Wegens het coronavirus en daaruit vloeiende maatregelen van de overheid is ons restaurant gesloten !

Wel kunnen wij bestellingen vanaf 45 euro bezorgen / afgehaald worden.

 

Uw bestelling kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of bellen naar 036-5369510

 

Team De Broodjesbar

 


Broodjes en bedrijfslunches

Wilt u genieten van een heerlijk en vers belegd broodje of tosti ! Of heeft u meer trek in een frisse, goed gevulde verse salade met bv carpaccio of zalm ! Bestel deze dan bij De Broodjesbar. Wij serveren alleen de beste verse producten.

Catering en buffetten 

Zoekt u een cateraar voor lekkere hapjes tijdens een borrel, vergadering, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, of andere gelegenheid ! Klop dan ook eens aan bij De Broodjesbar. Wij verzorgen graag de hapjes, de uitgebreide lunch, warme en koude buffetten bij u op locatie of bij ons op de zaak .

Zaalhuur

Wilt u de verjaardag van uw kind eens groots aanpakken? Past de visite niet meer in uw woonkamer? Of bent u op zoek naar een centrale plek voor uw bedrijfsborrel? Huur dan De Broodjesbar ! U huurt dan in beginsel alleen onze ruimte. U regelt zelf de hapjes en de drankjes. Geeft u dat liever ook uit handen dan staan ons team klaar om u te ontzorgen.

Zaalhuur vanaf 50 Euro per uur  waarbij u geen afname plicht heeft voor het eten en drinken, meer weten over onze prijzen en de mogelijkheden kijk dan even onder de rubriek zaalhuur en download onze mogelijkheden en prijzen formulier. voor reserveringen kunt u ons bellen of het  Contact formulier invullen.

 

Facebook De Broodjesbar